Het laatste nieuws | Audi Brussels

Het laatste nieuws

Auto steiger is gedompeld in verf

Waterrecycling bij Audi Brussels: - Mijlpaal voor duurzaam watergebruik

Maart 11 - "Re-use" water in plaats van drinkwater: Audi Brussels, een toonaangevende speler op het vlak van duurzame autoproductie, kondigt vandaag de officiële lancering aan van zijn baanbrekend project “re-use” water.

Human rights

Dag van de Rechten van de Mens: Audi's mission statement

Audi zet zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen met een herziene missieverklaring.

Audi's worden vervoerd via de trein

Van de weg naar het spoor: Audi wijzigt de aanlevering van de batterijmodules

Een totaalaanpak voor een CO2-neutrale logistiek in primeur: batterijmodules en -cellen uit Hongarije worden voortaan over het spoor naar Brussel vervoerd in plaats van met vrachtwagens.

Sinds 1949 zijn er 8 miljoen wagens gebouwd in de Brusselse fabriek

Pionier voor e-mobiliteit en duurzaamheid: Audi Brussel produceert zijn acht miljoenste voertuig

Feest in België: bij Audi Brussels rolde het acht miljoenste voertuig van de band. Markus Duesmann, voorzitter van de raad van bestuur van AUDI AG, toonde zich tijdens zijn bezoek zeer enthousiast over de vestiging die pas het voorbije jaar uitgeroepen werd tot ‘Factory of the Future’.

2 collega's presenteren het innovatieve Battman-project

Second life of recycling? BattMAN redt batterijen van een onterecht vroeg levenseinde!

Het is een vraag die velen in de sector van de elektrische mobiliteit zich stellen: wat gebeurt er met de batterij nadat de elektrische auto zijn levenseinde heeft bereikt? Het antwoord is heel eenvoudig: de nieuwe analysesoftware BattMAN ReLife controleert in enkele minuten tijd haar gezondheidstoestand (‘state of health’).

2 collega's discussiëren in een gemoedelijke sfeer

Audi Brussels lanceert nieuw beleid: Begeleiding van Trans* personeel

Op deze Internationale Dag van Transgender Zichtbaarheid lanceren we met trots ons interne beleid samen met Austen Lowe (Diversiteitsconsulent) en Jeroen Tondeleir (HR Manager). Bij Audi Brussels kiezen we ervoor om collega's actief te ondersteunen om ervoor te zorgen dat ze worden betrokken, ongeacht wie ze zijn.

Medewerkers van het Rode Kruis ontvangen een cheque van de CEO

Audi Brussels doneert 13.000 € aan het Rode Kruis

Audi Brussels steunt medische en sociale instellingen tijdens de corona-crisis. Volker Germann, CEO van Audi Brussel, overhandigde Benoit De Raet, voorzitter van de lokale afdeling "Ganshoren-Koekelberg" van het Rode Kruis gisteren een cheque ter waarde van 13.000 €.

Een groepsfoto van arbeiders en directie die rond een rode en grijze Audi e-tron staan, samen met twee zelfrijdende transportsystemen

Audi Brussels is "Factory of the Future"

Nu is het officieel: Audi Brussels is "Factory of the Future". De Belgische werkgeversorganisatie Agoria heeft deze titel toegekend aan de dochteronderneming van Audi.

Een persoon staat naast het kanaal van Brussel

Mobiel opvangbekken voor plastic afval in de Haven van Brussel

Samen met Audi Brussels en de Haven van Brussel heeft de Milieustichting van Audi en haar projectpartner Recycled Island Foundation een speciaal ontwikkelde plasticvanger in de Haven van Brussel geïnstalleerd.

Zijne Majesteit de Koning Filip van België schudt de hand van een arbeider in een productiehal van Audi Brussels

Koninklijk bezoek bij Audi Brussels

Zijne Majesteit de Koning bracht Audi Brussels vandaag een officieel bezoek. Aanleiding voor dit bezoek is de interesse van de vorst voor de opleiding duaal leren. Hierbij informeerde Koning Filip zich ook naar de eerste vol elektrische SUV uit de geschiedenis van Audi.

Directieleden onthullen een rode Audi e-tron

Productiestart van de Audi e-tron

Audi gaat richting toekomst: vandaag start Audi Brussels de serieproductie van de Audi e-tron. De eerste volledig elektrische SUV van het merk met de vier ringen heeft een voldoende reikwijdte voor alledaags gebruik.

Groepsfoto samen met de laatste Audi A1 die geproduceerd werd in de Brusselse fabriek

Audi Brussels zegt vaarwel aan de Audi A1

De Audi A1 heeft een succesverhaal geschreven in zijn productiesite in Brussel: Woensdag rolde de laatste Audi A1 van de eerste generatie er van de band.

Het CO2-neutrale label op een achtergrond van blauwe lucht

Audi Brussels ontvangt certificaat voor CO₂-neutrale autoproductie

Audi Brussels heeft van de Belgische inspectie en certificatie-instelling Vinçotte het certificaat "CO₂-neutrale fabriek" ontvangen.

Logo Trends Business Tour

Audi Brussels wint milieuprijs "Trends Business Tour 2016"

Audi Brussels werd met de milieu award "Trends Business Tour 2016" bekroond. Het automerk met de vier ringen heeft het gehaald van sterke concurrenten, waaronder de energiegigant "EDF", de investeringscoöperatieve "Energiris" alsook de fabrikant van biologische dranken "Simone a soif".

Een overenkomst wordt getekend

Audi Brussels, Actiris, Bruxelles Formation en VDAB Brussel engageren zich om tewerkstelling in Brussel boost te geven

AUDI BRUSSELS S.A./N.V. en de overheidsinstellingen voor tewerkstelling Actiris, Bruxelles Formation en VDAB Brussel, wensen nauwer samen te werken in de toekomst.

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin van België staan naast een blauwe Audi e-tron conceptwagen in de Brusselse fabriek

Bondspresident Joachim Gauck en het Belgische Koningspaar bezoeken de Audi fabriek in Brussel

De Duitse Bondspresident Joachim Gauck heeft op de tweede dag van zijn driedaags staatsbezoek in België de Audi fabriek in Brussel bezocht.