Werken bij Audi Brussels | Audi Brussels
De foto van 6 arbeiders, met de tag van de rode Audi A1 erachter

Werken bij Audi Brussels

Some call it work, we call it passion

Bij Audi Brussels kom je terecht in een warme, open en diverse familie. Bekend om onze eigen manier van werken en bevoorrechte missie: pionieren in e-mobiliteit en duurzaamheid met 100% elektrische premiumwagens. Sinds 2018 produceren we de Audi e-tron, samen met zijn hoogvoltbatterij. In 2022 verwelkomden we ook de Audi Q8 e-tron… Nu jij nog!

Werken bij Audi Brussels in een notendop

4 redenen om voor ons te kiezen

 • 1. Experten in premium e-mobiliteit

  De toekomst passeert hier – vaak zelfs letterlijk – door jouw handen. En die toekomst is elektrisch! Aan de slag gaan bij Audi Brussels, betekent instappen in een team van pioniers die met meer dan 70 jaar ervaring de toon zetten in de wereld van e-mobiliteit.

  Stap binnen in onze fabriek
 • 2. Topcollega’s die één zijn in diversiteit

  Ons team is onze hoofdstad in het klein: zeer divers en creatief met een eigen manier van doen. Samenwerken met collega’s uit verschillende culturen en mogelijk vier talen door elkaar spreken, dat is hier dagelijkse kost – et das ist goed so! Bonus: net over de dorpel vind je alles wat Brussel te bieden heeft.

  Maak kennis met de familie
 • 3. Een rol die je als gegoten zit

  Topwagens produceren, high-tech robots onderhouden, kwaliteit garanderen … Het zijn maar enkele voorbeelden van hoe je hier je ding kan doen. Kies dus niet voor een job, maar voor je passie bij Audi Brussels! Wij zorgen dat je de tools, begeleiding en kennis krijgt om in je rol te shinen. En dat in een ultramoderne, cleane en veilige omgeving.

  Ontdek onze vacatures
 • 4. Een aantrekkelijk loonpakket en (door)groeikansen

  Bij Audi Brussels geven we je een aantrekkelijk salaris, vele voordelen en ontwikkelingsmogelijkheden. En dat is niet alles: naast erkenning krijg je ook de ondersteuning die je verdient om je job goed te doen én je goed in je vel te voelen.

  Meer over je voordelen

Collega’s voor het leven: meet the family

Meer dan 3.000 collega’s houden onze fabriek draaiende. Dat doen ze elk op hun manier. Maar er is een constante: hun drive en passie zitten altijd aan het stuur. Benieuwd hoe je job eruit kan zien? Onze collega’s vertellen het je zelf.

Op deze foto hebben we 2 kanten met Emmanuel in het midden, rechts zie je zijn hobby vissen en links zie je de robots die hij codeert

Emmanuel Thayiminya Onderhoudstechnieker en vertrouwenspersoon bij Audi Brussels, gepassioneerd visser in zijn vrije tijd. Collega Emmanuel helpt iedereen uit de nood, op en naast het werk.

Een transparant loon en stevige voordelen

Bij Audi Brussels krijg je heel wat voordelen om je salarispakket en de balans tussen werk en privé zo evenwichtig mogelijk te maken. Een overzicht:

*
Afhankelijk van het arbeidsstatuut.

Vacatures bij Audi Brussels - vind een job die je als gegoten zit

Van technische jobs over vacatures voor IT’ers tot tal van andere functies in automotive… Je passie kan bij Audi Brussels tal van vormen aannemen. Een greep uit de mogelijkheden:

2 personen praten voor een machine

Ingenieurs

Zet mee de toon voor e-mobiliteit in een hightech-omgeving waar spitstechnologie, kwaliteit, optimalisatie en analytisch inzicht schering en inslag zijn.

Een onderhoudstechnieker werkt aan een robot

Gespecialiseerde techniekers

Samen met collega’s hou je robots en installaties draaiende of test je op kwaliteit. En dat om van onze elektrische Audi’s echte krachtpatsers maken.

Een lachende collega monteert een onderdeel onder de wagen

Productieoperatoren

Ga aan de slag met moderne robots, installaties en technieken in de carrosseriebouw, lakafdeling of (batterij)montage. Precisiewerk!

In een magazijn kun je de voorraad materialen zien, evenals de goederenstroom die door vorkheftrucks worden aangevoerd

Logistiek

Word een cruciale schakel in ons team: met moderne tools en technieken breng je alle puzzelstukken tijdig samen voor optimale productie en kwaliteit.

2 mensen in een kantoor die voor een computer werken en discussiëren

HR en administratie

De vakmensen achter onze wagens zoeken, vinden, begeleiden en ervoor zorgen dat alles klopt zowel op papier als op de werkvloer: dat is helemaal je ding.

4 personen werken aan een computer in een kantoor

IT en financiën

Optimale productiviteit en toekomstzekerheid, daarvoor heb je duurzame financiën én IT-prestaties nodig. Laat dat nu net jouw specialiteit zijn!

Solliciteren bij Audi Brussels - in 5 stappen naar een job

Match je met een job bij Audi Brussels? Om het antwoord op die vraag te ontdekken, doorlopen we samen vijf stappen. In welke volgorde we dat doen, hangt af van de functie waar je voor gaat. Dit moet je weten over elke stap:

Telefoongesprek
Tijdens een telefoongesprek krijg je de kans om dieper in te gaan op je cv, ervaring en motivatie. Ook met je talenkennis kan je uitpakken tijdens dit gesprek.

Interview
In gesprek met je toekomstige manager en een recruiter kan je onder meer je vakkennis en soft skills laten zien. Ook hét moment om ons al je vragen te stellen, nog meer te weten te komen over de jobinhoud en kennis te maken met je toekomstige werkomgeving.

Testmoment
Tijd om je kennis en kunde te etaleren. Afhankelijk van de job waarvoor je solliciteert, volgen er technische testen (theoretisch en praktisch) of specifieke proeven en oefeningen als deel van een Assessment Center.

Je loon bespreken
Past de job bij jou en omgekeerd, dan is het moment aangebroken om je salarispakket en voordelen te bespreken. Alle onderdelen van het loonsvoorstel komen uitgebreid aan bod.

Welkom in de familie
Je eerste dag als Audianer is aangebroken. Samen met andere starters ontdek je tijdens een welkomstdag alles over wie we zijn en hoe we werken. In de daaropvolgende maanden kan je uiteraard rekenen op verdere begeleiding.


Een illustratie die 5 stappen toont

Enkele bonustips voor je sollicitatie!

 • Stel een verzorgd cv op: zet je naam en contactgegevens bovenaan, gebruik tussentitels, lijst informatie chronologisch op, vermeld je interesses of prestaties en hou het bij voorkeur op max. 2 pagina’s. Alles nog eens dubbel (laten) checken is de way-to-go voordat je je cv als Word- of pdf-bestand uploadt.
 • Geef je motivatiebrief een persoonlijke touch: leg uit waarom er een match is tussen jou, de job en onze bedrijfswaarden. Vertel ons ook wat je wil bereiken op lange termijn en hoe je zou bijdragen aan het Audi Brussels-team.


Stages en werkplekleren bij Audi Brussels

Voor het eerst proeven van het professionele leven? Dat kan bij Audi Brussels tijdens een stage of werkplekleren. Een win-win:


 • Jij krijgt de kans om je theoretische kennis in de praktijk om te zetten en om ervaring op te doen in verschillende afdelingen van onze fabriek.
 • Door zelfstandig aan projecten te werken, draag je mee bij tot de verdere groei van Audi Brussels.


Een leerling wordt begeleid tijdens de les robotica

Helemaal overtuigd dat Audi Brussels jouw ding is?

Vind een job die bij je past en solliciteer!