Audi Brussels opende zijn deuren tijdens de Job Day!

Op 23 mei openden we onze deuren voor de derde editie van de Audi Brussels Job Day in de showroom. Geïnteresseerde kandidaten konden Audi Brussels als werkgever leren kennen en contacten leggen met ambassadeurs uit de verschillende afdelingen tijdens de Meet & Greet.

1920x1080_Job-Day-16.jpg

Om te beginnen werd er via een inleidende presentatie informatie over de werkomgeving bij Audi Brussels verstrekt en eveneens een overzicht van het productieproces geschetst. Op welke tussenstations passeert de Audi e-tron vooralleer het eindproduct ontstaat? En wat moet er in overweging genomen worden bij het bouwen van een elektrische auto? Om te illustreren wat de deelnemers tijdens de presentatie hadden gehoord, konden ze de live-productie tijdens een bedrijfsbezoek bekijken. Dit was eveneens een uitstekende gelegenheid om technische kennis uit te wisselen met en extra vragen te stellen aan onze ambassadeurs uit de productie die voor de gelegenheid als gids fungeerden.

  • 1920x1080_Job-Day-22.jpg

  • 1920x1080_Job-Day-19.jpg

Eenmaal terug in de showroom, werden deelnemers uitgenodigd om zich uitvoerig te informeren over de voor hun relevante openstaande vacatures. Tijdens deze ‘Meet & Greet’ konden de deelnemers in gesprek gaan met collega's van de productie- en logistieke afdelingen en collega's uit de human resources. Er vonden dan ook veel interessante gesprekken plaats tussen de ambassadeurs en de potentiële kandidaten, dit alles in een aangename en ontspannen sfeer.

  • 1920x1080_Job-Day-43.jpg

  • 1920x1080_Job-Day-56.jpg

Last but not least: we willen graag alle collega's bedanken die ons hebben gesteund voor deze geslaagde avond!