1920x1080_TE-2016_1.jpg

Audi Brussels is "Top Employer 2016"

Audi Brussels biedt haar werknemers een uitstekende werkomgeving en talrijke ontwikkelingsmogelijkheden. Dat bevestigt dit jaar het Top Employer Institute dat met de titel van "Top Employer" het personeelsbeleid bij Audi Brussels honoreert. Audi Brussels wordt met deze onderscheiding tot de beste werkgevers wereldwijd gerekend.
730x730_Thomas-Neuhaus.jpg
Volgens de inschatting van de jury heeft Audi Brussels bewezen dat zij in al haar ondernemingsbereiken zeer goede arbeidsvoorwaarden biedt. "Het certificaat van "Top Employer” stemt ons trots want het toont aan dat onze werknemers voor hun innovatieve opdrachten over de beste raamvoorwaarden beschikken", aldus Thomas Neuhaus, die onlangs in januari dit jaar de functie van Algemeen Directeur Human Resources in Brussel heeft overgenomen. Binnenkort zullen de werknemers van Audi Brussels mee vorm geven aan de toekomst van de elektromobiliteit: vanaf 2018 zal de onderneming de eerste batterij-elektrische SUV van het merk met de vier ringen in exclusiviteit produceren voor de markt wereldwijd. De fabriek krijgt ook een eigen batterijproductie.
1920x1080_TE-2016_2.jpg
Naast individuele ontwikkelingsmogelijkheden horen ook flexibele arbeidstijden, talrijke mogelijkheden tot voortgezette scholing en exclusieve voordelen bij de ter beschikking stelling van wagens tot de voordelen die Audi Brussels als werkgever aanbiedt. Bovendien introduceerde de onderneming als één der eerste in België een uitgebreid gezondheidsmanagement voor haar werknemers, met onder meer het "Audi Checkup"-gezondheidsvoorzorgprogramma.

Sinds 2012 neemt Audi Brussels bovendien de voortrekkersrol op het vlak van het geassocieerd onderwijs in België. Het geassocieerd onderwijs creëert perspectieven voor jonge mensen en biedt de Groep de mogelijkheid uitermate goed gekwalificeerde en competente vakmensen op lange termijn aan zich te binden. De onderneming toetst daarbij telkens weer bestaande competentie- en kwalificeringsprofielen en past zich aan de technologische ontwikkelingen aan.
1920x1080_TE-2016_3.jpg
Niet alleen Audi Brussels krijgt grote waardering als werkgever. Ook in Duitsland, Hongarije en Italië ontvangt Audi regelmatig topquoteringen voor zijn attractiviteit als werkgever. Sinds 1991 onderscheidt het Top Employer Institute wereldwijd werkgevers volgens een aantal welomlijnde criteria. Jaarlijks mogen zich in totaal zo'n 700 ondernemingen "Top Employer" noemen.