1920x1080_TE-2016_1.jpg

Audi Brussels heeft een nieuwe directeur Human Resources

Thomas Neuhaus heeft begin januari de functie van Algemeen Directeur Human Resources overgenomen. Thomas Neuhaus is 51 jaar en was hiervoor verantwoordelijk voor de personeelsafdeling productie bij Audi in Ingolstadt. Hij treedt hiermee in de sporen van Michael Schmid, die na drie en een half jaar directielid zijnde van Audi Brussels terugkeert naar Ingolstadt, waar hij de leiding bij de Audi Academie overneemt.

730x730_Michael-Schmidt.jpg
Michael Schmid studeerde rechtswetenschappen in Freiburg en is intussen ruim 15 jaar in diverse managementfuncties bij Audi werkzaam. In juni 2012 kwam hij als Algemeen Directeur Human Resources naar Audi Brussels. Thomas Sigi, Personeelsdirecteur bij AUDI AG en lid van de Raad van Bestuur van Audi Brussels, bedankt Michael Schmid voor zijn inzet in de Belgische vestiging: "Michael Schmid heeft aanzienlijk bijgedragen tot onder meer de introductie van het geassocieerd onderwijs in België."
730x730_Thomas-Neuhaus.jpg
Met Thomas Neuhaus versterkt een ervaren personeelsmanager de directie bij Audi Brussels. Prof. Dr. Hubert Waltl, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Audi Brussels, erkent Neuhaus als een uitstekend vakman: "Wij kennen Thomas Neuhaus als een betrouwbaar personeelsman en productie-expert. Aldus verenigt hij substantiële kerncompetenties voor de Audi Brussels-site van de toekomst."

Thomas Neuhaus studeerde af aan de universiteit van het Duitse Bondsleger in München als Diplomkaufmann. Vervolgens begon hij zijn loopbaan in 1995 als HR-business partner bij Audi in Ingolstadt. Tot 2004 oefende hij verschillende vakgebonden en leidinggevende functies uit, waaronder deze van personeelsverantwoordelijke voor de A3-, A4- en TT-productie (2005), aanwervingsverantwoordelijke voor HR-business partners alsook HR-business partner voor het bereik financiën en organisatie. Tot op heden was Thomas Neuhaus als personeelsverantwoordelijke bevoegd voor het productiebereik in Ingolstadt.