1920x1080_TE-2017_2.jpg

Audi Brussels is opnieuw "Top Employer"

Audi Brussels biedt zijn werknemers een uitstekende werkomgeving en talrijke ontwikkelingsmogelijkheden aan. Dit wordt dit jaar mede bevestigd door het Top Employer Institute, dat met de vernieuwing van zijn titel van "Top Employer" het personeelsbeleid bij Audi Brussels hercertificeert. Audi Brussels behoort met deze onderscheiding voor het tweede opeenvolgende jaar tot één van 's werelds beste werkgevers.
730x730_Thomas-Neuhaus.jpg
Volgens de inschatting van de jury heeft Audi Brussels bewezen in al zijn ondernemingsfacetten zeer goede arbeidsvoorwaarden te bieden. "Het feit dat Audi Brussels het certificaat van "Top Employer" wederom toegekend werd, stemt ons trots en bevestigt dat wij met ons HR-beleid de ingeslagen weg verderzetten", aldus Thomas Neuhaus, Algemeen Directeur Human Resources. Binnenkort zullen de werknemers van Audi Brussels mee vorm geven aan de toekomst van de elektromobiliteit: vanaf 2018 zal de onderneming de eerste volledig elektrische SUV van het vier ringenmerk in exclusiviteit produceren voor de wereldmarkt. Hierdoor krijgt de fabriek ook een eigen batterijproductie.
730x730_checkup.jpg
Naast de attractieve, flexibele en prestatiegerichte loonpolitiek en de individuele ontwikkelingsmogelijkheden voor zijn medewerkers, heeft de jury ook het evolutieproces aangaande het leidinggevend beleid in bijzondere mate gewaardeerd. Bovendien introduceerde Audi Brussels als één van de eerste werkgevers in België, een uitgebreid gezondheidsbeheersysteem voor zijn werknemers, zoals onder meer het "Audi Checkup"-voorzorgsmaatregelen programma inzake gezondheid.
730x730_DA.jpg
Sinds 2012 bekleedt Audi Brussels bovendien de voortrekkersrol op het vlak van geassocieerd onderwijs in België. Het geassocieerd onderwijs creëert perspectieven voor jonge mensen en biedt de groep de mogelijkheid, uitermate goed gekwalificeerde en competente vakmensen op lange termijn aan te werven. De onderneming toetst daarbij telkens weer bestaande competentie- en kwalificeringsprofielen af en past zich aan de technologische ontwikkelingen aan.
Momenteel is Audi Brussels voornamelijk op zoek naar een groot aantal technisch geschoolde werknemers om samen met hen, aan een nieuw Audi e-tron succesverhaal te bouwen. "Deze her-certificering als "Top Employer" bevestigt dat we het niet alleen op technisch vlak maar ook op vlak van persoonlijke ondersteuning naar onze huidige en toekomstige medewerkers toe, goed doen", besluit Algemeen Directeur Thomas Neuhaus.
1920x1080_TE-2017_1.jpg
Niet alleen Audi Brussels behaalt een grote waardering als werkgever. Ook in Duitsland, Hongarije en Italië ontvangt Audi regelmatig topquoteringen voor zijn attractiviteit als werkgever. In Mexico is Audi kort na de opstart van zijn nieuwe vestiging in de top 5 van meest gegeerde werkgevers beland. Zo ook zijn Audi China en Audi Japan gecertificeerde "Top Employers".
1920x1080_TE-2017_3.jpg
Sinds 1991 onderscheidt het Top Employer Institute, werkgevers wereldwijd volgens een reeks welomlijnde criteria. Jaarlijks mogen zich in totaal zo’n 700 ondernemingen "Top Employer" noemen.