Bedrijfsbezoek bij Audi Brussels | Ervaring
  • stage_exterior_front.jpg
Factory tour

Vergeet de auto.
Audi is zoveel meer.

Audi Brussels heeft, na vele ombouwwerken, een metamorfose ondergaan en is fier de herneming van de fabrieksbezoeken voor het grote publiek aan te kondigen.

Wegens de sanitaire situatie, is het tot nader order niet mogelijk om de fabriek te bezoeken.

In de totaal vernieuwde productiehallen zal je kennis kunnen maken met de exclusieve productie van de volledig elektrisch aangedreven Audi e-tron. De begeleiding gebeurt door speciaal opgeleide gidsen. Elk bezoek duurt maximaal 2u30 en begint in het bezoekerspaviljoen, waar een introductiefilm de geschiedenis van de fabriek en van de vier ringen toont.

factory visit
Wij bieden twee rondleidingen aan: de “Einsteiger” en de “Effizienz”. De Einsteiger is de klassieke rondleiding die open staat voor particulieren, organisaties, scholen, hogescholen en universiteiten (algemene richtingen). Deze rondleiding laat de productie van de batterijbehuizing zien en we lopen eveneens door de impressionante montagehal en mechaniek.

De rondleiding “Effizienz” is voorbehouden voor vakexperten, technische scholen, universiteiten (technische richtingen) en firma’s die gespecialiseerd zijn in hoogtechnologische en aanverwante producten. We bezoeken de productie van de batterijbehuizing als ook de productie van de batterijen.