Duaal leren bij Audi Brussels

Jobs

  • 1920x600_DL0.jpg
1920x600_DL0.jpg

Some call it work.
We call it: shaping the future.

Audi Brussels startte als één van de eerste Belgische ondernemingen Duaal Leren op. Sinds september 2012 volgen leerlingen bij ons een opleiding tot installatietechnicus. We werken hiervoor nauw samen met de onderwijsministeries van de Vlaamse en de Franstalige Gemeenschap en technische scholen uit de buurt.

Logo geassocieerd onderwijs.jpg
Tijdens de 2 jaar durende opleiding krijgen de leerlingen theorielessen op school en in de robotopleidingsruimtes van Audi Brussels. Die kennis toetsen ze tijdens hun stage meteen aan de praktijk. In totaal gaat het om 600 uur "Audi-onderwijs". Daarna is er nog een specialisatiejaar voor wie zich verder wil ontwikkelen in het onderhoud van de installaties.

Voor de leerlingen die na hun opleiding bij Audi Brussels willen verder studeren, is er ons uitgebreide "Dual Connect"-programma. Tijdens hun studies kunnen de studenten bij ons stage lopen en een vakantiejob doen. Bovendien blijven ze op de hoogte van het meest recente Audi-nieuws. En wie weet kunnen ze na het behalen van hun bachelor- of masterdiploma bij ons aan de slag.
Logo_duaal-leren.jpg
Wil je meer info over Duaal Leren in de technologiesector? Neem dan een kijkje op de website over Duaal Leren van Agoria.
www.agoria.be/duaalleren
Heb je vragen over Duaal Leren bij Audi Brussels? Stuur dan een e-mail naar
dualconnect@audi.de

"Het mooie aan werken bij Audi is dat ik zelf blijf groeien én dat ik anderen kan laten groeien. Ik leer tijdens trainingen dingen bij en geef mijn opgebouwde kennis door aan leerlingen van het duaal leren. Ik voel me waardevol en dat geeft me tonnen energie. Door de komst van de e-tron spelen we als technici in de productie ook een ware pioniersrol. Hier werken is altijd boeiend en gevarieerd!"

"In vergelijking met andere bedrijven heeft Audi Brussels veel geavanceerde technologieën. Je kan dus veel leren in het traject van Duaal Leren. Dankzij de hier opgedane kennis kon ik mijn eindwerk realiseren."

De student die trainer werd

Ontmoet Ugur