Ingenieurs - vacatures bij Audi Brussels

Jobs

  • 1920x600_DSC_8534-V1-1-1.jpg
1920x600_DSC_8534-V1-1-1.jpg

Ingenieurs

Of Audi Brussels uitdagingen heeft voor ingenieurs? Ja, absoluut! Hier in Vorst worden immers de e-tron en de e-tron sportback - de eerste volledig elektrische Audi’s - geproduceerd. Voor de komst van die twee hoogtechnologische krachtpatsers kreeg onze fabriek een volledige make-over. Een upgrade die ons, als Audianers, lengtes Vorsprung geeft op de concurrentie en onze toekomst verzekert.

Als ingenieur ben je deel van het internationale en diverse team dat meebouwt aan de toekomst van mobiliteit. En dat doe je in een hightech omgeving waar spitstechnologie gecreëerd en ingezet wordt. Denk daarbij aan geavanceerde rij-assistentiesystemen, artificiële intelligentie, 3D-printers, en top-of-the-bill-installaties en -robotten.

Wat je precies doet? Je beheert robots en installaties op een efficiënte manier, levert technisch advies met betrekking tot onze wagens of optimaliseert productieprocessen en -methodes. Want samen beter worden, zit in ons DNA.

Straffe analytische skills? Dan moet je in het voorseriecentrum of op de kwaliteitsafdeling zijn. We bouwen er de testmodellen en stellen de hoge kwaliteitseisen die Audi typeren zeker. Wist je ook dat er bij een internationale werkgever als Audi altijd kansen zijn om door te groeien? Kom je meten met de e-tron.
00:00 | 00:00