Student benefits at Audi Brussels
supervision

Wat zit er voor jou in?

Grijp je kans: bij Audi Brussels geven we je de mogelijkheid om bij ons de eerste stappen in je professionele leven te zetten. Als teamlid vul je je theoretische kennis aan met boeiende praktijkervaringen op verschillende afdelingen van onze fabriek.

Je krijgt de kans om zelfstandig aan projecten te werken, processen en structuren te ontdekken. Zo draag je bij tot de realisatie van de Audi e-tron en tot de verdere groei van Audi Brussels.

 • Ondersteuning

  Audi Brussels biedt je een aantrekkelijke vergoeding en ondersteunt je bij je zoektocht naar een verblijfplaats.

 • Toezicht

  Een expert van de afdeling zal je begeleiden en je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende projecten en evenementen die door je collega's worden georganiseerd.

 • Vaardigheden

  Je hebt de mogelijkheid om je taalvaardigheid te verbeteren in een multiculturele omgeving en je praktische kennis uit te breiden bij een gerenommeerd bedrijf.

Wat vinden huidige stagiairs van hun stage?

Naast de mogelijkheid om de eerste stappen in je professionele leven te zetten, biedt Audi Brussels je een afwisselende en uitdagende stage in een internationale en hoogtechnologische werkomgeving. Bekijk wat onze huidige stagiairs leuk vinden aan hun stage.

high five
Bekijk

Laad je carrière op

Hier kun je een blik werpen op voormalige stagiairs die na hun studie bij Audi Brussels zijn komen werken. Lees meer over hun parcours van de stage naar hun job bij Audi Brussels.

 • 1920x1280_Audianers_Nihale-Saba.jpg
  Jong ingenieurstalent bij Audi

  Briljant, gepassioneerd, vastberaden, de jonge Marrokaanse maakt deel uit van deze jonge talenten bij Audi Brussels. Haar beroep: ingenieur software en elektronische automobiel.

  Nihales verhaal
 • B-SW_Jana-De-Tandt-1.jpg
  De vrouw die haar kans genomen heeft om te groeien

  Na verschillende stages binnen de groep in heel Europa, kwam Jana terug naar Brussel om haar carrière als preventieadviseur te beginnen, een baan die ze oorspronkelijk niet in gedachten had. Maar ze was gemotiveerd om de uitdaging aan te gaan, nieuwe dingen te leren en zich te ontwikkelen - en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

  Jana's verhaal

Evenementen

Het is belangrijk voor ons om gelegenheden te creëren waar onze stagiairs de waarden van dynamiek, sportiviteit en diversiteit kunnen delen. Als je een goed idee hebt voor een evenement dat interessant zou kunnen zijn om de bovengenoemde waarden te ontwikkelen, aarzel dan niet en laat het ons weten! Wij ondersteunen je bij de organisatie van het evenement!


Bekijk de verschillende evenementen die zijn georganiseerd door stagiairs voor stagiairs:
#RunForDiversity
Het doel van dit evenement was om te discussiëren over stereotypen, onbewuste vooroordelen en diversiteit, gecombineerd met een run.
Praktikantenforum
Presenteer je taken en wissel informatie uit over je ervaringen op je afdeling. Leg aan je collega's uit hoe je dagelijkse werk eruitziet en voor welke projecten je verantwoordelijk bent.
Afterwork
Een keer per week een glaasje drinken na het werk met de andere stagiairs om wat contacten te leggen buiten werktijd is net zo belangrijk als contacten met collega's tijdens het werk!
students

Geïnspireerd?

Ontdek ons aanbod