Een dag mee op pad met Emilie Vannieuwenhuyze

Maak kennis met Emilie Vannieuwenhuyze, FGL bij Audi Brussels overdag, ’s avonds een meesterpatissier in spe.

Audi Brussels ID

  • Voornaam: Emilie
  • Naam: Vannieuwenhuyze
  • Functie: FGL
  • Takenpakket: de volledige opvolging van de montage - kwaliteitschecks, operatoren begeleiden, retouches coördineren, optimalisaties voorstellen en nog veel meer
  • Passie na de uren: bakken met haar zoontje
  • Weetje: Emilie is een creatieve duizendpoot - naaien, breien, haken: ze kan het allemaal
Meet the family_app_5.jpg

Vroege vogels

3u10

Tijd om op te staan! Jongens, wat een uur. Wie de nachtshift doet, kan wel wat straffe koffie gebruiken. Ik zet een potje en spring meteen de douche in.
Emilie2.jpg

4u

My ride’s here. We carpoolen met 2 fijne collega’s: goed voor de planeet, en voor mijn portefeuille! Shhhhht … ik doe nog stiekem een dutje op de achterbank.

5u

Aankomst in Vorst. Ik check meteen de rapporten van de vorige ploeg: waren er installaties met pannes? Zijn er retouches nodig? Ik lanceer alle programma’s en volg meteen in realtime de productielijn.

6u

Om onze fabriek efficiënt te doen draaien, moet de planning tot in de puntjes worden uitgewerkt: wie is ziek? Wie te laat? Zijn er mensen met verlof? Ik check waar de gaten vallen en probeer die meteen op te vullen.

Toer van de fabriek

7u

Op naar het atelier! Ik plan tijd in met alle operatoren om dagdagelijkse problemen te tackelen.

8u

Een eerste pauze, meer dan verdiend ! 10 minuutjes om eventjes uit te blazen en plezier te maken met collega’s : daar krijg ik echt energie van.
Emilie3.jpg

9u

Meeting met de andere FGL’s – we checken de retouches van de afgelopen 24 uur en gaan na of alles in orde is.

10u

Tweede pauze. 20 minuten om te eten. Ik maak van de gelegenheid gebruik om een praatje te slaan met de FGL -en TSB-collega’s.

11u

Nog even langs de GS om te kijken of er ergens problemen zijn waarbij ik kan helpen. Af en toe snel ik ook naar gebouw G om retouches te controleren. De dag vliegt voorbij.

12u

… of 12u30, of 12u45, of 13u: mijn middagpauze neem ik op n’importe welk uur. Ik probeer er altijd 10 minuutjes me-time tussen te krijgen. Een snelle hap tussendoor : ik kan mijn probleemoplossende modus moeilijk uitzetten.

14u

De shift zit erop! Maar de belangrijkste taak komt op het laatst: de volgende ploeg informeren. Waarop moeten ze letten? Waar zaten de problemen ? Hoeveel mensen hebben we morgen nodig om op te starten? Ik zorg ervoor dat de volgende FGL niet voor verrassingen komt te staan als hij aan de dag begint. Da’s pas teamwerk!

Maestro in de keuken

15u15

Een van de hoogtepunten op mijn dag: mijn zoontje oppikken van school! Er starten meteen serieuze onderhandelingen: wat maken we als vieruurtje vandaag?
Emilie4.jpg

16u

Yes, mijn man is thuis! Hij neemt de huishoudelijke fakkel over, ik begin aan mijn hobby’s. Ofwel ga ik sporten, ofwel haal ik meteen mijn bakgerief tevoorschijn. Ook mijn zoontje doet z’n schort aan. De keuken wordt onze speeltuin voor de zoetste creaties.

16u30

Ik zie mijn zoontje helemaal opleven. Ik zet de ingrediënten klaar en hij mag mixen, de eieren kloppen, en nog veel meer. Een beetje quality time waar ook nog eens iets lekkers uitkomt: dat noem ik een win-winsituatie.

17u

De taart gaat in de oven en terwijl maak ik het avondeten. Twee vliegen in één klap!

18u

Het belangrijkste familiemoment van de dag: het diner! We vertellen over onze dag en kijken tegelijk uit naar het toetje. Het hele huis geurt al naar onze nieuwste creatie!

19u30

Tussen het avondeten en het slapengaan lees ik nog een beetje. Het is een van mijn favoriete bezigheden: romans doen me even ontsnappen naar een compleet andere wereld.

20u

Tijd om mijn zak te maken voor morgen! Ik check nog even of er geen belangrijke berichten zijn van operatoren zodat ik morgenvroeg goed voorbereid kan beginnen.

20u30

Mijn laatste wapenfeit van de dag: voorlezen voor mijn zoontje. Dat moeten we elke dag doen, anders weigert hij te slapen. De titel ‘Mama van het jaar’ heb ik ondertussen wel verdiend, toch?

Wanneer word jij lid van onze familie?

1080x1080-desktop-karriere-wer-wir-sind-2020.jpg
Emilie is één van onze 3.000 toffe collega's, maar we zijn nog op zoek naar tal van nieuwe mensen die onze Audi-familie willen vervoegen.