Audianers - interviews van onze medewerkers

Jobs

 • 1920x600_Lak-5.jpg
1920x600_Lak-5.jpg

Mensen. Werknemers. Audianers.

De pers schrijft regelmatig artikels over ons en over onze collega’s. Hier geven we opnieuw de meest recente interviews en getuigenissen van onze Audianers uit. Ontdek wie ze zijn en wat hen passioneert.

 • B-SW_Jana-De-Tandt-1.jpg
  De vrouw die haar kans genomen heeft om te groeien

  Na verschillende stages binnen de groep in heel Europa, kwam Jana terug naar Brussel om haar carrière als preventieadviseur te beginnen, een baan die ze oorspronkelijk niet in gedachten had. Maar ze was gemotiveerd om de uitdaging aan te gaan, nieuwe dingen te leren en zich te ontwikkelen - en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

  Lees over Jana
 • 1920x1280_Audianers_Nihale-Saba.jpg
  Jong ingenieurstalent bij Audi

  Briljant, gepassioneerd, vastberaden, de jonge Marrokaanse maakt deel uit van deze jonge talenten bij Audi Brussels. Haar beroep: ingenieur software en elektronische automobiel.

  Lees over Nihale
 • 1920x1280_Audianers_Luc-Ulenaers.jpg
  De trainer-trainer

  Luc Ulenaers staat helemaal vooraan in de lijn met mensen die instaan voor de vlotte productie van de Audi e-tron. Hij is opleidingscoördinator voor de opleiding basisvaardigheden. Voor hem draait alles rond de opvallende kenmerken van deze elektrische wagen, zoals zijn kabelbomen en stekkerverbindingen. Al wie omgaat met meer dan 400 volt, moet tenslotte weten waar hij mee bezig is. Daarom worden de zintuigen aangescherpt tijdens de opleiding basisvaardigheden.

  Lees over Luc
 • 1920x1280_Audianers_Ugur-Payraz.jpg
  Deel uitmaken van een premiummerk, daar zijn we erg trots op

  Wil je bij een van de paradepaardjes van de internationale auto-industrie komen werken en ambitieuze technologische uitdagingen helpen aangaan, om zo de milieuvriendelijke, zuinige en performante auto van morgen te kunnen bouwen?

  Lees over Ugur
 • 1920x1280_Audianers_Joeri-Thienpont.jpg
  Enthousiasme en interesse worden beloond bij Audi Brussels

  Als "Top Employer 2018" biedt Audi Brussels talrijke ontwikkelingsmogelijkheden voor zowel jonge als ervaren medewerkers. Joeri Thienpont (28) is hiervan een mooi voorbeeld. Door zijn leergierigheid, werkattitude en zin voor initiatief bouwde hij een boeiende loopbaan uit van operator aan de band tot 3D-meettechnieker en nu analist.

  Lees over Joeri
 • 1920x1280_Audianers_Jonathan-De-Bondt.jpg
  De hoogvolt-trainer

  Er loopt heel wat stroom door elektrische voertuigen. Conventionele auto’s met een verbrandingsmotor hebben natuurlijk ook complexe elektrische systemen, maar bij elektrische auto’s ligt de spanning veel hoger. Voor een elektrische aandrijving is meer dan 400 volt nodig - dat is allesbehalve een veilige hoeveelheid elektriciteit. Wie aan batterijen werkt, moet precies weten waar hij of zij mee bezig is. Jonathan De Bondt weet hoe hij moet omgaan met elektrische auto’s en deelt die kennis met het productieteam in Brussel. Zes weken lang werkt hij als lesgever om cursisten door een hoogspanningscursus te loodsen.

  Lees over Jonathan