Jobs bij Audi Brussels
  • stage_exterior_front.jpg

Some call it work.
We call it passion.

Bij Audi Brussels werken we aan de duurzame mobiliteit van morgen met de productie van de Audi e-tron - het eerste volledig elektrische model van het merk met de vier ringen. Op weg naar de toekomst van de mobiliteit kunnen we vertrouwen op meer dan 70 jaar ervaring in het bouwen van auto’s. Met deze pioniersgeest in hun DNA, werken onze medewerkers in een breed scala aan rollen: of het nu gaat om het produceren van de wagen zelf, het produceren van de batterij, het onderhouden van onze high-tech installaties en robots, het verzekeren van onze hoge kwaliteitsnormen of indirect ondersteunen. Onze uitdagingen zijn divers en wij Audianers gaan deze elke dag met innovatieve ideeën en vol passie aan. De diversiteit van de werkomgeving wordt ook weerspiegeld in de mensen die hier werken. Samenwerken met collega's in drie verschillende talen met diverse achter-gronden maakt deel uit van onze dagelijkse routine. Deze open mindset en flexibiliteit brengen ons samen en maken ons tot een team.

Nog steeds geen reden om te solliciteren bij Audi Brussels? Bekijk dan ons competitieve salarispakket, tal van ontwikkelingsmogelijkheden, holistisch gezondheidsmanagement en nog veel andere voordelen!

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_preview_video1.png
1920x1080_preview_video1.png
Employment Image
Jobs

Wist je dat Audi Brussels al zeven jaar op rij het "Top Employer" label heeft ontvangen? Door de uitstekende werkomgeving en talrijke ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers, kan ons bedrijf tot één van de beste werkgevers van België gerekend worden. Maar denk niet dat het daar stopt. Er zijn nog veel meer redenen waarom je bij ons moet komen werken. Maak jij straks deel uit van het Audi-avontuur?

Ontdek hier de openstaande vacatures
We leven diversiteit bij Audi Brussels
Daarom zijn we een werkgever met gelijke kansen en zorgen we ervoor dat geen enkele kandidaat wordt onderworpen aan een minder gunstige behandeling op grond van geslacht, genderidentiteit, burgerlijke staat, ras, kleur, nationaliteit, etnische of nationale afkomst, leeftijd, seksuele geaardheid, sociaal-economische achtergrond, verantwoordelijkheden voor afhankelijke personen, lichamelijke of geestelijke handicap. Audi Brussels selecteert kandidaten voor het interview op basis van hun vaardigheden, kwalificaties, ervaring en bereidheid om te leren.