Innovatie - een belangrijk onderdeel van het bedrijf

Onderneming

  • Wij durven vernieuwingen aan

    1920x600_Value 3 stage.png

Wij durven vernieuwingen aan

1920x600_Value 3 stage.png

Voor ons betekent deze waarde: passie voor innovatie en kwaliteit.

Wij zijn trots om als eerste vestiging binnen de VW Group een volledig elektrisch aangedreven wagen te bouwen. Het merk Audi heeft een imago van premiumkwaliteit en we werken er elke dag aan om deze belofte van hoogstaande kwaliteit waar te maken voor onze klanten. Wij werken met passie en worden net als onze wagens gedreven door de nieuwste technologieën.

Zin voor perfectie zit in ons DNA. Onze medewerkers worden daarom permanent aangespoord om deze perfectie na te streven door het optimaliseren van de bestaande processen, producten en diensten. Waar het beter kan, willen we altijd beter doen. Dit doen we ondermeer via het Audi Brussels Ideeënprogramma.

Audi Brussels Ideeënprogramma

Audi streeft voortdurend naar verbetering. Hiermee vergroten we onze concurrentiekracht en beschermen we de werkgelegenheid. Dit lukt het beste met de expertise en ervaringen van onze medewerkers, de experts binnen hun vakgebied. Met het ideeënprogramma heeft iedereen de mogelijkheid om met zijn idee de werkwijze vorm te geven. Zo verhoogt de tevredenheid van de medewerkers en ze ontvangen als dank een bonus voor hun diensten.

Wat is een idee?

Een idee is elke verbetering dat is ingediend en die:

  • na de invoering een nieuwe standaard verzekert
  • een concrete oplossing inhoudt
  • de vooropgestelde voordelen aanduidt

Doel?

Het doel van het Audi Ideeënprogramma is, door het verbeteren van interne processen en het optimaliseren van de producten, kosten te verminderen en daarmee de concurrentiepositie van Audi te verhogen.

Duurzaam ondernemen

Bij Audi Brussels antwoorden we proactief op de uitdagingen die digitalisatie, robotisering en nieuwe energieën met zich meebrengen. Als pionier dragen we bij aan de evolutie en ontwikkeling van de e-mobiliteit en de toekomst van de automobielindustrie in Europa. Globale tendensen zoals duurzaamheid en verstedelijking beïnvloeden de behoeften van de markt. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid op voor het milieu en onze maatschappij.