Diversiteit - een belangrijke bedrijfswaarde

Onderneming

  • Wij leven diversiteit

    1920x600_Value 4 stage.png

Wij leven diversiteit

1920x600_Value 4 stage.png

Voor ons betekent deze waarde: eenheid in diversiteit.

Audi Brussels is een microcosmos van verschillende culturen, talen, profielen en competenties. Wij werken echter allen aan hetzelfde doel: het bouwen van premiumwagens. Samen met onze medewerkers creëren we op die manier niet alleen een teamgevoel, we maken ook deel uit van één grote Audi familie. Wij zijn Audianers!
Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_preview_video3.jpg
1920x1080_preview_video3.jpg

Meer over diversiteit

Wij zijn één team ondanks en dankzij al onze verschillen. Onze diversiteit vertegenwoordigt een belangrijke resource. In geen enkele andere Audi-vestiging spreken werknemers vier talen per dag. Hier bij Audi Brussels werken 39 verschillende nationaliteiten. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat diversiteit toegang geeft tot een grotere talentenpool.

Audi Brussels legt de focus op haar personeel: wij dragen zorg voor onze medewerkers. Gezondheid is dan ook een continu aandachtspunt binnen ons bedrijf. In welke afdeling je ook belandt, wij verzekeren je een veilige en ergonomische werkplek. Bovendien beschikken we over een eigen gezondheidscentrum en organiseren we regelmatig sportevenementen en gezondheidscampagnes.

Audi Brussels ontvangt het Diversiteitslabel

Na een positieve eindbeoordeling is de Brusselse fabriek beloond voor haar inspanningen ter bevordering van diversiteit met de officiële toekenning van het Diversiteitslabel.

Lees verder