Onze strategie als onderneming

Onderneming

  • 1920x600_ASER_P_191025.jpg
1920x600_ASER_P_191025.jpg

Vorsprung 2030

“Vorsprung 2030” vormt het kader voor de belangrijkste actieterreinen van Audi dit decennium. We hebben 600 wereldwijde trends samengebracht in verschillende scenario's en mogelijke businessactiviteiten beoordeeld op basis van hun omzet en winstgevendheid. Een team van ongeveer 500 “Audianer” (m/v) en de internationale markten waren betrokken bij de uitwerking ervan.

We concentreren ons op zes strategische actieterreinen die voor Audi winstgevend en uitvoerbaar zijn. Boordevol ambitie streven we naar duidelijke differentiatie en groei. Dit alles mondt uit in de doelstelling “Meaningful technology to keep the world in motion” – “Betekenisvolle technologie om de wereld in beweging te houden”, het gemeenschappelijke doel waar al ons handelen bij Audi om draait.

Onze doelstelling

Meaningful technology to keep the world in motion.

“Vorsprung durch Technik” blijft bestaan. Het streven naar voorsprong zit in het DNA van de vier ringen. In de grootste transformatie van onze sector zien we onszelf als toonaangevende gangmakers. Daarbij ontwikkelen we techniek niet omwille van de techniek. Om de wereld in beweging te houden moet techniek betekenisvol en efficiënt zijn.

Het gemeenschappelijke begrip “Waarom doen we dat?” hebben we internationaal ontwikkeld met veel "Audianer" (m/v), onze doelstelling. Daaruit putten we de motivatie om ons dag na dag bij Audi te engageren – en zetten we koers richting “Vorsprung 2030”.

Door aan de eisen van duurzame mobiliteit te voldoen garanderen we bewegingsvrijheid voor onze klanten. We geven vorm aan de verantwoorde transformatie van verbrandingsmotor naar elektrisch voertuig. Zo begeleiden we klanten die nog niet klaar zijn voor de overstap en ondersteunen we onze medewerkers terwijl ze zich persoonlijk klaarstomen voor hun nieuwe taken bij Audi.

Ons fundament

1920x1920_V2030_NL.png
Ons fundament voor de bedrijfsstrategie vormen Mensen & cultuur, operationele uitmuntendheid en financiële prestaties. Zonder mensen en de overeenkomstige bedrijfscultuur, de juiste processen en een winstgevende groei kan de bedrijfsstrategie niet functioneren. Daarom hebben we ze allemaal even hard nodig om “Vorsprung 2030” met succes te realiseren.

7 waarden

Bij Audi Brussels zijn we trots op onze 7 waarden. Kijk hoe wij leven volgens deze waarden.

Ontdekken