Jobs > Audi Brussels
  • stage_exterior_front.jpg

Some call it work. We call it passion.

Bij Audi Brussels zijn wij er ontzettend trots op dat de Audi e-tron, het eerste volledig elektrisch aangedreven voertuig binnen de Audi Group, en de bijbehorende batterij bij ons geproduceerd worden. Om dit nieuwe model te verwelkomen, hebben onze fabriek en onze 2.800 medewerkers zichzelf vernieuwd. Opleidingen, nieuwe productielijnen en het delen van expertise: we hebben alles gedaan om ons klaar te stomen voor de toekomst! En hier zijn we dan: Mensgericht. Professioneel. Innovatief. Meer dan ooit.

Download alle
00:00 | 00:00

Top Employer

Audi Brussels is één van de favoriete werkgevers in België. Zowel jonge als ervaren mensen kunnen hier hun talenten doelgericht benutten. Of het nu gaat om je stage, je eerste stap in het beroepsleven of je professionele ontwikkeling: met Audi Brussels kan je rekenen op een sterke partner. Audi Brussels werd om haar personeelsbeleid recent opnieuw gecertifieerd als “Top Employer 2019”. Door de uitstekende werkomgeving en talrijke ontwikkelingsmogelijkheden voor de medewerkers, kan de onderneming gerekend worden tot de beste werkgevers van België. Extra medewerkers zijn welkom aan boord. Maak jij straks deel uit van het Audi-avontuur?

Jobs

Wist je dat Audi Brussels al vier jaar op rij het Top Employer label heeft ontvangen? Er zijn nog veel meer redenen waarom je bij ons moet komen werken.

Ontdek deze hier