Jobs > Audi Brussels
  • stage_exterior_front.jpg

Some call it work.
We call it passion.

Bij Audi Brussels zijn wij er ontzettend trots op dat de Audi e-tron, de eerste volledig elektrisch aangedreven voertuig binnen de Audi Group, en bijbehorende batterijen bij ons geproduceerd zullen worden. Onze meer dan 2.700 medewerkers en onze fabriek zijn daarom in volle verandering. Opleidingen, nieuwe productielijnen, het delen van expertise: we stomen ons klaar voor morgen. Mensgericht. Professioneel. Innovatief.

Download alle
00:00 | 00:00

Top Employer

Audi Brussels is één van de favoriete werkgevers in België. Zowel jonge als ervaren mensen kunnen hier hun talenten doelgericht benutten. Of het nu gaat om je stage, je eerste stap in het beroepsleven of je professionele ontwikkeling: met Audi Brussels kan je rekenen op een sterke partner. Audi Brussels werd om haar personeelsbeleid recent opnieuw gecertifieerd als “Top Employer 2018”. Door de uitstekende werkomgeving en talrijke ontwikkelingsmogelijkheden voor de medewerkers, kan de onderneming gerekend worden tot de beste werkgevers van België. Extra medewerkers zijn welkom aan boord. Maak jij straks deel uit van het Audi-avontuur?

Jobs

Wist je dat Audi Brussels al drie jaar op rij het Top Employer label heeft ontvangen? Er zijn nog veel meer redenen waarom je bij ons moet komen werken.

Ontdek deze hier