Vacatures > Jobs > Audi Brussels

Jobs

  • 1920x600_DSC_8534-V1-1-1.jpg
1920x600_DSC_8534-V1-1-1.jpg

Vacatures

Bij Audi Brussels zijn we steeds op zoek naar nieuwe collega’s om onze teams te versterken. De gezochte profielen variëren snel dus we raden je aan regelmatig een kijkje te nemen op onze site. Hieronder kan je onze vacatures terugvinden op basis van de meestvoorkomende categorieën.

Hopelijk vind je de perfecte job voor jou!

Ingenieurs

Bij Audi Brussels zijn de uitdagingen voor ingenieurs omvangrijk. De verschillende productieafdelingen omvatten diverse robots en (semi-)geautomatiseerde installaties die efficiënt moeten worden beheerd. Tel daarbij de wetenschap dat we bij Audi steeds beter willen worden en je beseft dat je als ingenieur gevarieerde en innovatieve opdrachten krijgt. Concreet betekent dit het leveren van technisch advies op diverse vlakken, het verbeteren van installaties, het optimiseren van productieprocessen, het uitwerken van productiemethodes (werkverdeling, werkplaatsinrichting) en het van A tot Z opvolgen van projecten. In ons voorseriecentrum, waar testmodellen worden gebouwd, of bij de kwaliteitsafdeling, ligt de focus op het analyseren, uitwerken en opvolgen van procedures voor dynamische en statische kwaliteitstests.
00:00 | 00:00

Gespecialiseerde Techniekers

Technische medewerkers houden tijdens de productie de robots en andere (semi-)geautomatiseerde installaties draaiende. Als technieker sta je dus in het hart van de productie en kan je aan de slag binnen de carrosseriebouw, lakafdeling of montage. Je onderhoudt proactief het machinepark, analyseert en optimaliseert de bestaande arbeidsprocessen en staat paraat wanneer er onmiddellijk iets opgelost moet worden. Hou je meer van het vakgebied autotechnologie? Dan kan je als technische medewerker terecht in ons voorseriecentrum, waar testmodellen worden gebouwd, of bij de kwaliteitsafdeling. Daar gebeuren tests en analyses die de premiumkwaliteit van onze wagens garanderen.
00:00 | 00:00
1080x608_Productieoperatoren2.jpg

Productieoperatoren

De productie is de kern van Audi Brussels. Als productiemedewerker werk je in de carrosseriebouw, de lakafdeling of de montage. In welke afdeling je ook terecht komt, je neemt actief deel aan de productie van onze wagens. Bij elke taak komt precisiewerk kijken, waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

Tijdens je werkzaamheden geniet je van de voordelen van moderne robotinstallaties, van geavanceerde automatiseringstechnieken en een ergonomische werkomgeving. Ook bijscholingen volgen, bijvoorbeeld om arbeidsprocessen te optimaliseren, maken deel uit van je werk.

Indien je als productieoperator wenst te solliciteren verwijzen we je graag door naar de website van onze interimpartner.
1920x1080_HR.jpg

Ondersteunende diensten

Bij Audi Brussels zijn er zeer uitéénlopende uitdagingen. Denk naast technische functies ook aan jobs bij de financiële dienst, logistiek, IT of personeelsbeheer. De talenten van onze medewerkers zijn in hun vakgebied een grote troef. Bedrijfseconomen, IT-specialisten, HR-professionals, … Met hun specifieke kennis maken ze mee van Audi Brussels de succesvolle Audi-vestiging die ze is. Continue contacten met en samenwerking tussen al deze afdelingen zorgen voor een zeer gevarieerd pakket aan activiteiten.

HR en Administratie

IT en Financiën