Mensen en cultuur > Onderneming > Audi Brussels

Onderneming

  • 1920x600_diversity.jpg
1920x600_diversity.jpg

Eenheid door diversiteit

Teamspirit Audi Brussels is een microcosmos van verschillende culturen, talen, profielen en competenties. Wij werken echter allen aan hetzelfde doel: het bouwen van premiumwagens. Samen met onze medewerkers creëren we op die manier niet alleen een teamgevoel, we maken ook deel uit van één grote Audi familie. Wij zijn Audianers!


Wij zijn één team ondanks en dankzij al onze verschillen. Onze diversiteit vertegenwoordigt een belangrijke resource. In geen enkele andere Audi-vestiging spreken werknemers vier talen per dag. Hier bij Audi Brussels werken 30 verschillende nationaliteiten. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat diversiteit toegang geeft tot een grotere talentenpool. Zie het voor jezelf…

Audi Brussels legt de focus op haar personeel: wij dragen zorg voor onze medewerkers. Gezondheid is dan ook een continu aandachtspunt binnen ons bedrijf. In welke afdeling je ook belandt, wij verzekeren je een veilige en ergonomische werkplek. Bovendien beschikken we over een eigen gezondheidscentrum en organiseren we regelmatig sportevenementen en gezondheidscampagnes.

Download alle
00:00 | 00:00

Audi Brussels is een stabiele onderneming die werkzekerheid biedt en bereid is te investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Zowel vakgerichte opleidingen als interdisciplinaire bijscholingen worden aangeboden. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging binnen het bedrijf behoren een horizontale jobrotatie of een verticaal ontwikkelingstraject tot de mogelijkheden.

Passie voor innovatie en kwaliteit Wij zijn trots om als eerste vestiging binnen de VW Group een volledig elektrisch aangedreven wagen te bouwen. Het merk Audi heeft een imago van premiumkwaliteit en we werken er elke dag aan om deze belofte van hoogstaande kwaliteit waar te maken voor onze klanten. Wij werken met passie en worden net als onze wagens gedreven door de nieuwste technologieën.

Zin voor perfectie zit in ons DNA. Onze medewerkers worden daarom permanent aangespoord om deze perfectie na te streven door het optimaliseren van de bestaande processen, producten en diensten. Waar het beter kan, willen we altijd beter doen. Dit doen we ondermeer via het Audi Ideeën Programma.
Bij Audi Brussels antwoorden we proactief op de uitdagingen die digitalisatie, robotisering en nieuwe energieën met zich meebrengen. Als pionier dragen we bij aan de evolutie en ontwikkeling van de e-mobiliteit en de toekomst van de automobielindustrie in Europa. Globale tendensen zoals duurzaamheid en verstedelijking beïnvloeden de behoeften van de markt. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid op voor het milieu en onze maatschappij.
Vorsprung durch Technik
1920x1080_Karobau-bx2.png
Onze ingenieurs en techniekers zijn zeer trots op de "working tools" die ze iedere dag gebruiken. Om onze medewerkers in staat te stellen om buitengewone resultaten te leveren bieden we hen spitstechnologieën aan zoals 3D-printers, een GOM scanbox, artificiële intelligentie, Automated Guided Vehicle Systems, top-of-the-bill installaties en robotten.

Audi Brussels doet er alles aan om een Smart Factory te zijn en te blijven. Wij stomen ons klaar voor de toekomst door Big Data en technologie zodanig in te zetten dat we een uiterst flexibele en efficiënte productie kunnen verzekeren.