Teamspirit > Audi Brussels

Onderneming

  • 1920x600_CC teamspirit.png
1920x600_CC teamspirit.png

Eenheid in diversiteit.

Audi Brussels is een microcosmos van verschillende culturen, talen, profielen en competenties. Wij werken echter allen aan hetzelfde doel: het bouwen van premiumwagens. Samen met onze medewerkers creëren we op die manier niet alleen een teamgevoel, we maken ook deel uit van één grote Audi familie. Wij zijn Audianers!

Download alle
00:00 | 00:00

Wij zijn één team ondanks en dankzij al onze verschillen. Onze diversiteit vertegenwoordigt een belangrijke resource. In geen enkele andere Audi-vestiging spreken werknemers vier talen per dag. Hier bij Audi Brussels werken 30 verschillende nationaliteiten. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat diversiteit toegang geeft tot een grotere talentenpool.

Audi Brussels legt de focus op haar personeel: wij dragen zorg voor onze medewerkers. Gezondheid is dan ook een continu aandachtspunt binnen ons bedrijf. In welke afdeling je ook belandt, wij verzekeren je een veilige en ergonomische werkplek. Bovendien beschikken we over een eigen gezondheidscentrum en organiseren we regelmatig sportevenementen en gezondheidscampagnes.
Download alle
00:00 | 00:00

Audi Brussels is een stabiele onderneming die werkzekerheid biedt en bereid is te investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Zowel vakgerichte opleidingen als interdisciplinaire bijscholingen worden aangeboden. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging binnen het bedrijf behoren een horizontale jobrotatie of een verticaal ontwikkelingstraject tot de mogelijkheden.